Pastejköket Lönneberga vegetarisk pastej - Vegansk pastej

Pastejköket Lönneberga vegetarisk pastej – Vegansk pastej

3
(1)
Pastejkökets vegetariska pastej är ett veganskt alternativ till leverpastej. Precis som animalisk pastej är den en källa till järn.

Det här är inte en vegansk produkt som är så lik kött-originalet att det skulle lura någon. Pastejen är gjord på ärtprotein och är mjuk och bredbar men inte riktigt lika slät som leverpastej. Å andra sidan slipper man äta lever, så då kanske man kan offra lite släthet.

Smaken är mild och man känner tydligt den tillsatta svampen. Det är ett trevligt smörgåspålägg som jag föredrar att äta på knäckebröd med väldigt mycket smörgåsgurka.

Att det finns vegansk leverpastej är spännande för alla oss inte väljer bort animalier för att det smakar illa, utan som vill välja växtbaserat exempelvis för djuren eller klimatets skull. Det är trevligare att äta nåt som påminner om det du kanske växt upp med, istället för den klassiska vegetariska pastejen i tub. Tartex är helt enkelt inte lika gott.

Betygsätt den här produkten

3 / 5. 1

Var först med att betygsätta

Lämna ett svar

Logga in för att lägga till recensioner

Logga in för att lägga till recensioner

[nextend_social_login provider="facebook"][nextend_social_login provider="google"]

Lämna ett svar