Vegojakt recenserar varfumärket Fontanas hummus. Det är en riktigt bra produkt, som bara saknar det där lilla extra.
Vi på Vegojakt älskar hummus. Vem gör det förresten inte? Den krämiga kikärtsröran från Mellanöstern är i princip universellt omtyckt. Dessutom passar den till det mesta. På en frukostmacka tillsammans med tomat och salt, till exempel. Eller varför inte i ett rykande hett pitabröd tillsammans med några falafelbollar, en annan favorit från samma del av världen.
Den bästa hummus som vi har smakat är den från Zeinas . Deras variant är precis så krämig, nötig, och allmänt asgod som vi tycker att en hummus ska vara. Men länge har vi också varit nyfikna på varianten från Fontana. Märket, som vanligtvis specialiserar sig på grekiska matvaror, är känt för sin kvalitet (deras oliver är goals!). Därför är det med höga förväntningar vi går in i testningen av företagets hummus.
Och vi blir inte besvikna! Fontanas hummus har en krämighet som faktiskt kan mäta sig med Zeinas. Dessutom har man inte sparat in på tahinin, den matiga sesampasta som bidrar med den nötiga smaken i en hummus. Sammanfattningsvis är det här en väldigt bra produkt, som bara saknar det där lilla extra för att nå högsta betyg. Det är väldigt gott, men inte riktigt lika gott som Zeinas.
We use cookies on our website to give you the most relevant experience by remembering your preferences and repeat visits. By clicking “Accept”, you consent to the use of ALL the cookies.
This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may affect your browsing experience.