Vegojakt har testat Vegmes veganska aioli. Det är en produkt som med sin krämighet goda vitlökssmak träffar mitt i prick.
Vegme är ett företag som ofta brukar träffa mitt i prick med sina produkter. Tidigare har vi bland annat hyllat deras veganska chorizo.
Den här gången är det en aioli som står på menyn. Aioli är förstås den goda vitlöksmajonäsen som passar så utmärkt att doppa en baguette i. Om någon har ett gott veganskt recept på fisksoppa skulle den nog också göra sig bra.
Den här produkten är också vegansk, men det märker man knappt. Smaken ligger extremt nära det vi minns att aioli med ägg smakar som. Den är riktigt krämig, och dessutom bjuds vi på en vitlökssmak som heter duga.
Sammanfattningsvis är det här en av de bästa veganska produkterna du kan köpa just nu.
We use cookies on our website to give you the most relevant experience by remembering your preferences and repeat visits. By clicking “Accept”, you consent to the use of ALL the cookies.
This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may affect your browsing experience.