Vegojakt har testat ett veganskt fermenterat sojapålägg från varumärket Pange Foods. Det är en god, men lite för anonym produkt.
”Spännande!” tänkte vi när vi såg den här produkten i butiken. Den är ett pålägg som består av fermenterade sojabönor. Dessutom är den med en prislapp över 60 kronor relativt dyr. Det bådar gott, tänkte vi.
Smaken är dock inte mer än helt okej. Det här är en ganska anonym produkt. Inom samma kategori av veganska cream cheese-alternativ tycker vi att Oatlys (betydligt billigare) variant är godare.
We use cookies on our website to give you the most relevant experience by remembering your preferences and repeat visits. By clicking “Accept”, you consent to the use of ALL the cookies.
This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may affect your browsing experience.