Anammas veganska kebabpizza är en riktig höjdare. Läs varför Vegojakt ger den högsta betyg i den här recensionen.
Ah, kebabpizza. En av de där grejerna många av oss som slutat äta kött verkligen saknar. Blandning mellan det kryddiga köttet, den söta såsen och de stora mängderna fettig ost får de allra flesta att smälta. Framför allt versionen som kommer direkt från ugnen på pizzerian, så klart. Men även kebabpizza från frysdisken kan vara riktigt gott. Som tur är finns det gott om alternativ för personer som inte äter animaliska produkter.
Ett av dessa alternativ kommer från Anamma. Det är ett företag vi tidigare har hyllat för deras formbara färs. Denna produkt lyckas komma upp i precis samma höga nivå.
Det första vi märker när vi hugger in är att brödet har en riktigt bra krisp. Den veganska osten är kanske väl söt. Men i en kebabpizza, där även såsen är det, spelar det inte särskilt stor roll. Såsen är för övrigt riktigt god, och bidrar med precis det man förväntar sig av en kebabsås. Den är lite söt, lite kryddig och väldigt dryg.
Huvudnumret ligger dock i själva kebaben. Den är mycket välkryddad och har dessutom en konsistens som inte ens den mest inbitna karnivor kan invända mot. Sammanfattningsvis är det här en riktig kanonprodukt, som vi rekommenderar till alla.
We use cookies on our website to give you the most relevant experience by remembering your preferences and repeat visits. By clicking “Accept”, you consent to the use of ALL the cookies.
This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may affect your browsing experience.