Vegojakt har testat en vegansk version av leverpastej från varumärket Huj. Den har en god, men lite för mesig, smak.
Den här produkten har ett något förvirrande namn. Den kallas för vegetarisk – trots att den är helt vegansk. Som vissa vet är detta tekniskt sett korrekt: vegetarianism innebär det som i folkmun kallas för veganism, alltså en kost helt fri från animalier. Men detta känner inte det flesta till.
Den här produkten kommer hur som helst från Huj, som kanske är mest kända för sina veganska versioner av cream cheese. Smaken är helt okej, men vi hade önskat att det hade östs in mer järn- och röksmak. Nu är den lite för mesig för vår smak.
På det stora hela är det dock en helt okej produkt, som absolut förtjänar att testas.
We use cookies on our website to give you the most relevant experience by remembering your preferences and repeat visits. By clicking “Accept”, you consent to the use of ALL the cookies.
This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may affect your browsing experience.