Vegansk färs är inte bara gott, det är användbart också! Möjligheterna är i stort sett obegränsade, speciellt om du jobbar med en formbar variant. I den här artikeln listar vi de fyra bästa varianterna vi har testat, samt en som du nog gör bäst i att undvika.
Den här produkten, som är gjord på soja, var helt revolutionerande när den kom till frysdiskarna. Plötsligt kunde man göra köttbullar, biffar och andra godsaker, helt veganska. Numera finns det många olika alternativ på marknaden, men Anammas variant är fortfarande vår favorit.
Här kan du läsa hela vår recension.
Den här varianten är inte formbar. Däremot funkar den utmärkt att använda till saker som såser. När det kommer till det är det här en riktigt bra produkt.
Hela vår recension kan du läsa här.
Ibland har man bråttom samtidigt som man är sugen på tacos. Då är den här varianten gjord på seitan helt perfekt.
Här kan du läsa hela vår recension.
Anamma gör även en formbar färs av ärta. Vi tycker att sojavarianten är snäppet bättre, men den här är perfekt för alla som som av någon anledning undviker soja.
Hela vår recension kan du läsa här.
Den här torkade färsen på påse (man adderar vatten själv) är helt enkelt inte särskilt god. Seitans variant är betydligt bättre för den tacosugne.
Här kan du läsa hela vår sågning.
Njut av dessa läckra veganska dumplings, fyllda med smakfulla grönsaker och serverade med en lätt,…
Njut av en härlig frukost eller brunch med denna fylliga och näringsrika veganska fritata. Denna…
Här är ett recept på en färgstark och hälsosam vegansk cobb-sallad, fylld med näringsrika ingredienser.…
Här kommer en färgstark och smakrik vegansk pastasallad, perfekt för sommarpicknicken eller som ett lätt…
Testa vår underbara veganska caesarsallad! Den är fräsch, krispig och full av smak, med ett…
Prova vår fantastiska veganska paella med tofu! Denna färgstarka och näringsrika rätt är fullpackad med…